De avond voor vertrek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jane - WaarBenJij.nu De avond voor vertrek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jane - WaarBenJij.nu

De avond voor vertrek

Door: janeinkangoeroeland

Blijf op de hoogte en volg Jane

07 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam

Eindelijk is het dan zover, de avond voor vertrek! Maanden van werken, plannen, regelen, stressen (en chillen) zijn hieraan vooraf gegaan. Allemaal voor dit moment! Naja, het moment van vertrek. Morgen vertrek ik namelijk naar de andere kant van de wereld om daar 3,5 maand door te brengen tussen de Aussies, surfers, backpackers, kangoeroes, koala's, Tazmanian Devils en familie van Perry het Vogelbekdier. Vanaf Schiphol vlieg ik in twaalf uur naar Hong Kong, om daar met een uurtje overstaptijd naar het volgende vliegtuig te rennen/sprinten/spurten, om vervolgens weer negen uur stil te zitten tot de aankomst in Sydney. Oftewel, 21 uur vliegen zonder enige last van vliegtuig claustrofobie... Yay!

Lees mee als je wilt weten hoe deze reis verloopt, wat er allemaal gebeurt, en welke geweldige avonturen ik ga beleven!

Als laatste nog even, aangezien ik nog teveel moet doen om meer te schrijven dan dit, wil ik nogmaals iedereen die aanwezig was op mijn Pleite Party afgelopen zaterdag heel erg bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid! Het was een superleuke avond! En ik drink nooit meer tequila! :D

• 07 Februari 2012 - 21:27

Thomas:

Doe de groeten aan de familie van Perry het vogelbekdier, en regel een handteking als je kan. Zij zijn mijn helden. Ik wil later net als zij worden. Veel plezier in Australië!

• 08 Februari 2012 - 06:44

Sjoerd:

Hey Jane! Geweldig dat je het grote avontuur opzoekt! Ik wens je een goede reis en ik hoop dat je een onvergetelijke tijd hebt daar!! **dat van die tequila, het lijkt wel alsof ik dat wel eens eerder heb gehoord ;-) **

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

Jane